Továbbiakról

2009.07.05. 15:46

Először is gratulálok azoknak akik végre elhagyják egyetemünk ócska padjait mivel lediplomáztak!

Másodszor a továbbiakról itt és otthon. Mi előreláthatólag július 15-én megyünk haza mivel pénzhiányra hivatkozva senki nem jön Franciaországba nyaralni velünk :) Nem baj majd akkor valamit otthon! A nyárra egyenlőre nincsnek csak maximum nagyon ködös tervek nem nagyon volt idő itt ezzel foglalkozni.

Tegnapelőtt vége lett a félévnek és úgy fest, hogy mindketten sikerrel zártuk az ittlétet, értsd: nem buktunk meg semmiből. A jegyek még kérdésesek, valószínűleg csak majd egy-két hét múlva fogjuk megtudni őket. A félév vége iszonyat nehéz volt, szerintem simán volt olyan nehéz mint otthon ha nem nehezebb.. sőt ha a nyelvi nehézségeket is belevesszük még mondhatnám, hogy nehezebb is volt. Az életben nem terveztem ekkora dolgot ugyanakkor azt hiszem nem is volt eddig még olyan tervem ami mögött ennyire szilárd elméletet tudtam volna, így hát mindenképpen megérte az egész. A féléév során volt szerencsém belekóstolni a tájépítészet a városépítészet és a rendes építészet mindenféle rejtelmeibe 1:20000 - 1:100 léptékek keretein belül.

Áginak is sikerült a féléve annak ellenére, hogy a tanára inkább hátráltatta mint segítette. Erről nagyon sokat lehetne írni, és pláne ő nagyon sokat tudna mesélni, hogy mennyire megnehezítette az egész félévet Mr. Staub. Nagyon nagy munka volt neki is, és igazán nagy megkönnyebbülés h túl vagyunk rajta.

Az elkövetkező 10 napban igyekszünk bepótolni azt amire nem volt idő a szemeszter alatt, és elmenni mindenfelé meg mindenféle érdekeset látni/csinálni. Sajnos rengetegen elmentek már haza, és ez kicsit szomorkás hangulatot kölcsönöz ennek a 10 napnak. Nagyon sok kedves és jófej embert ismertünk meg a világ minden tájáról itt és remélem, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy találkoztunk velük.

Ugyanakkor a hazaérkezést is várjuk már, mert lássuk be rég láttunk már benneteket, uh jó lesz végre ujra találkozni az otthoniakkal :) Persze ez igazából azoknak szól akiket érdekelt h mi van velünk :) Majd szervezek Nagymarosra mindenképpen egy kiruccanást legalább a nyár során, de asszem mindkettőnk nevében állíthatom, hogy mindenféle programban benne vagyunk! :)

Szóval nemsokára találkozunk, addig is Jó Nyarat mindenkinek!!

Halihó

Szerző: Blez

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaduz.blog.hu/api/trackback/id/tr601227965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

poc(o_O)k 2009.07.06. 19:34:27

. .
!!! TRANSFORMERS 2 !!!
. .


Na gratulálok nektek :) majd mutassátok meg mit csináltatok :)

puszcsi

v
süti beállítások módosítása