KÖSZÖNJÜK

2009.05.25. 19:10

a Barinak és a Szonjának, hogy itt voltak és eltöltöttek velünk egy kellemes, felejthetetlen hetet és segítettek kikapcsolni minket az iskolai nyomás meg mindenféle ilyesmi alól!!!

Nagyon jól éreztük magunkat, remélem ők is hasonlóan és kár, hogy nem tudtak tovább maradni...

Viszont reméljük júliusban újra csatlakoznak hozzánk, másokkal együtt, és további csodálatos élményeket és emlékeket tudunk majd gyűjteni Európa tájain kolbászolva, nagyokat kajálva és az óceán/tenger partján sóhajtozva, hogy jaaaj milyen jó is nekünk!

Köszi, hogy itt voltatok!

Ági, Blez

 

Szerző: Blez

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaduz.blog.hu/api/trackback/id/tr951143323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blez 2009.05.25. 19:16:28

Márti, Viktor!
Az a tervünk, hogy július második felében elmegyünk egy kicsit olyan szicíliaszerűen autózni meg nézegetni Franciaország nyugati felébe az óceánpartra, aztán pedig még ki tudja hova, ez pénzfüggő...
Nagyon nagyon örülnénk ha tudnátok csatlakozni hozzánk és meg tudnánk valahogy szervezni persze, hogy itt is eltöltsetek pár napot (nekünk jul. 15ig van itt szállásunk)... szal ha benne vagytok kérlek majd jelezzétek akár itt, akár a balazs.jelinek@hochschule.li emailen!!
köszi

poc(o_O)k 2009.05.29. 11:36:40

Szia!

oksa majd jelzek :) fehér füstfelhőkkel.

mmárti 2009.06.26. 20:15:06

képzeljétek...VAN 3 DIPLOMÁSUNK!!!

mmárti 2009.06.26. 20:26:08

sziasztok!

rég hallottunk felőletek..gondolom van mit csinálnotok..:))
sikerült egy újabb vizsgaidőszakon átverekedni magunkat, úgyhogy lehet végre élvezni a jól megérdemelt nyarat.
a franciaországi tervek nagyon csábítóak, de idén határon belül maradunk és egyelőre Balaton körüli biciklizés a terv..a többit meg majd meglátjuk.
és Veletek mi újság?
Írjatok!
puszi
süti beállítások módosítása