Tanulnom kellene, DE....

2009.03.25. 13:18

Sziasztok!

 

Tegnap este kicsit elegem lett belőle, hogy ugyan itt vagyok Vaduzban, egy gyönyörű helyen, de nincs időm rendesen körülnézni sem, annyi mindent kell készülnöm az órákra. Elég kemény a tervezés is, sokmindent kell csinálni, kutatni, könyvtárba járni, olvasni...ami egyébként nagyon jó lenne, ha nem itt lennék, ahol vagyok:) Otthon ezzel semmi baj sem lenne, de itt nem ezzel szeretném tölteni a napjaimat...inkább világot látnék!!!!

Apropó, pénteken megyek Zürichbe, ugyanis a fotós óránk ott lesz megtartva...Nagyon kiváncsian várom hogy milyen lesz, és hogy tudok- e jó dolgokat tanulni a digitális gépemmel is...Persze hulla fáradt leszek, mert előtte csütörtökön este fél 9-ig van németóránk, ahol ráadásul előadást kell tartanom Hundertwasserből. Szóval nem unatkozom.

Most a tervezős óráról írok, egy kis szünetet tartok éppen. Reggel fél 9-től bent kell lennünk egészen 6-ig, mindenkinek van egy időpontja amikor konzultálhat...Én fél 5-kor kerülök majd sorra.:(  Holnap reggel pedig kezdődik minden előröl...

A német és az angol váltogatása még mindig nagyon nehéz, talán kicsit jobb már, leglább meg merek szólalni, nem úgy mint az elején...Remélem sokat tudok tanulni a fél év alatt amíg itt leszünk...

regards, Ági

A bejegyzés trackback címe:

https://vaduz.blog.hu/api/trackback/id/tr911024661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magas bubu 2009.04.02. 23:34:05

Nincs hír Vaduzból!!
Biztos épp gyártjátok Ági következő klipjét azért nem értek rá!

Azért ne tanuljátok rommá magatokat. Minden dolgozatra nagy betűkkel rá kell írni, hogy ERASMUS és akkor már a 2-es megvan... (Ez empirikus megfigyelés.)

Írjatok valami vicceset! Hali!

poc(o_O)k 2009.04.06. 11:19:05

azér nincs hír kapi mer válság van.

Írjatok valami vicceset! Hali!

haha :P
süti beállítások módosítása