7 óra a buszon

2009.05.07. 11:24

Ami kimaradt az előző posztból...

Elfelejtettem leírni, hogy a midterm előtti szombaton (vagy pénteken?) volt szerencsénk meglátogatni egy igen szép kastélyt, ami röpke 3,5 óra buszozásra volt tőlünk.. a gond az volt, hogy senki nem mondta, hogy ez ilyen messze van. A túra nevében szerepelt, hogy Trip to lake Conztanz, amit még csak távolról sem láttunk sehol, viszont volt időnk megfigyelni a Scania busz belsejét, amiről nem igazán tettek említést előtte.. Az egészet az International Office szervezte a Hochschuleból, aztán egész véltelenül csak onnan nem volt ott senki. Vicces igazából :) de sebaj gondoltuk majd milyen jó lesz az ebéd, mert az is benne volt a 15 frankos árban, ami azért nem volt sok. Miután megnéztük a kastélyt, ami tényleg szép volt, a helyi egyetem menzáján kajáltunk, ahol - újabb hidegzuhany - aznap böjt volt, mint minden szombaton (vagy pénteken?)... uhh nincs hús. A egyre jobb és jobb az egész :) Aztán miután megettük a vaníliás palacsintát, amiről ők váltig állították, hogy az a főétel, újra beültünk a buszba (ezt nem is számoltam a 7 órába) és egy kis folyó mellett, ami szerintük a Duna eleje, buszoztunk kb fél órát egy apátsághoz. Legalábbis azt mondták.. Monastry az apátság nem? Mindegy, végül beültünk egy templomba, ahol egy eszméletlenül pedofilnak kinéző pap beszélt egy órán keresztül legalább, erős délnémet akcentussal németül. Egy élmény volt. Aztán hazabuszoztunk 3,5 órát. De megálltunk a McDonald's-ban hazafelé, sokak szerint az volt a legjobb része az egésznek :)

Képek fent vannak erről.

Ja és azt is elfelejtettem leírni, hogy a midterm utám elmentünk a felettünk lévő hegyre egy régi kastélyhoz sütögetni. Az nagyon jó móka volt, csak a finn lány, a Laura volt kicsit agresszív az elején mert az egyiptomiakra várni kellett és magából teljesen kikelve magyarázta, hogy milyen éhes.. azt hittem őket fogja megenni, de helyette inkább eszméletlen tempóban tépett fel a hegyre, alig bírtuk követni.

Aztán este volt foci, az is jó volt csak kicsit messzebb voltunk egy füves pályán, ami nagyon csúszott.

Aznap este teljesen hulla voltam :)

Na asszem ennyi, ha valami eszembe jut majd írok még :)

A bejegyzés trackback címe:

https://vaduz.blog.hu/api/trackback/id/tr261107768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása