Who is who

2009.03.07. 21:54

Nagyon vicces. Megjöttek az egyiptomiak. Van közöttük két igazi muszlim és egy katolikus, a lányok között legalábbis, mert van még két srác is de azokkal nem beszéltem. Na mindegy, szal a két muszlim lány minden nap 5ször leterít magának egy kis szőnyeget és felvesz egy fekete ruhát, majd letérdel belövi merre van mekka és imádkozik, egy az egyben mint a filmekben. Hajolgat meg midnen. Ancsi szobatársa az egyik és mesélte h az egyiptomi csaj azt mondta neki h jobb ha nem megy a szőnyege közelébe :) szerintem ez vicces de döntse el mindenki h mit gondol :) És azt nem is mondtam h ilyen dzsihád van a fejükön, az a kendő :)

Az egyiptomiak mellet van itt még egy szíriai gyerek aki totál az idegeinkre megy. Egyfolytában rohangászik fel-le a lépcsőn, meg sír mindenért. De mint egy kislány. Hogy jaaj de sokat kell tanulni, meg olvsani, hogy jaaaaj de rossz a narancslé, meg ezer dolog és hozzá eszméletlen elkeseredett képet vág. De ilyen képet vág majdnem mindig. Lehet h homokos.. kicsit a Lacira emlékeztet :D

Aztán, hogy folytassam (mert a Csilla tegnap megrótt, h nem írtam le, hogy kik vannak itt), itt van a finn különítmény: Matti, Juha és Laura. Ők mind Lappenranttából jöttek és nagyon jófejek. Ők beszélnek a legjobban angolul.

Van még egy finn itt, Jonne, ő amolyan segédember :) szintén diák de a sulinak is dolgozik és mindig tőle lehet mindent kérni itt a szálláson.

Aztán vannak franciák, Matthieu, a cserediák, meg Olivier, Bastien, Ludovic és Fabien a regular studentek. Ők mindig ugy öltöznek mintha probléma lenne a szexuális identitásukkal. És sálat viselnek a suliban is, mert az menő.

Van a két lett lány Anete és Anna, akik nagyon aranyosak, bár az egyik egyfolytában mosolyog a másik meg szinte soha de átlagban ez igy rendben van :)

Van még néhány cseh gyerek, Jan, aki nagyon vicces igazából, mert nagyon magas és nagyon gyorsan és helytelenül beszél angolul iszonyu mély hangon. Aztán Ales és Jakub, akik kicsit furák, de azért rendben vannak, illetve Zuzana, akivel ugyanazt a tervezési helyszínt csináljuk és aki felajánlotta, h használjuk a barátnője (elment Berlinbe tanulni) éves bérletét Malbunban (sípálya). Aztán kiderült, hogy már kölcsönadta valakinek, uh ezt a pontot levontam tőle, de cserébe holnapra odaadta a sajátját, szal egy fél jópontot mégis jóváírunk.

Itt van még Pradeep az indiai, aki a szomszédunk és néha gitározik, ami áthallatszik a falon. Aztán Viktor a bulgár srác akivel ma voltam az uszodában Eschenben, meg Abbas az iráni szobatársa, aki eszméletlen szőrös és papucsban jött velünk az uszodába, mezítláb. Végig, a buszon is. Valamint van még két luxemburgi - egy pár - akiket ritkán látunk mert máshol laknak, egy spanyol csaj, aki gyakorlatilag nem beszél angolul, és asszem ennyi.

Valamint itt vagyunk mi magyarok, hárman, meg még a Viktória aki ugy fest h elég kedves, viszont színes kontaktlencsét hord h szebb legyen a szeme. Grrr. Végül pedig Márton, aki nagyon kedves gyerek szintén csak kicsit halk, kicsit szerencsétlen.

Ágival hálisten minden rendben, most a Staub féle Design Theory-ra jár, angolul, de a többi tárgya németül van. Szóval a kis nyelvi koktélt leszámítva minden ok.

Holnap megyünk fel síelni Malbunba, majdnem mindenki, aztán meg este Poker lesz. Már kérdeztük a suliból a szervező srácot (Clemens - olyasmi mint a Kornél volt nálunk csak kicsit kevesebb emberrel foglalkozik), hogy tudna e nekünk szerezni zsetont. Remélem tud majd, de ezt csak a hétfői házgyűlésen tudjuk meg, ahol mindenféle kérdést lehet feltenni, pl h mi a fenéért kell fizetni 100 CHF adminisztrációs és takarítási díjat, amikor amugy is kötelesek vagyunk kitakarítani magunk után. Majd arról is írok.

Képek később esetleg.

Ahoj

 

Szerző: Blez

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vaduz.blog.hu/api/trackback/id/tr3988225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gás · http://turban.blog.hu/ 2009.03.21. 19:54:46

a muszlimokat egy kicsit kötelességből megvédem :)
süti beállítások módosítása