Hopphopp

2009.03.20. 19:55

Megvannak a képek. Na ugye, hogy ártatlan vagyok ;)

Mennek is fel. A repertoár:

- együtt síeltünk Malbunban két hete, jó volt, egy kicsit tanítgatni kellett főleg az egyiptomiakat meg az Ancsit. Ancsinak jól ment az egyiptomi lány  természetes antitalentum a síeléshez, de azért talán annyit sikerült elérni, hogy ne haljon meg legközelebb egy pályán. Érdemes figyelni hogyan áll a lába néhány képen :)

- egy-két kép egy buliról a suliban, itt a cseh srác (hosszú szőke hajú) arcát érdemes figyelni. Maradjunk annyiban, hogy elég vidám hangulatban volt, mindentől függetlenül :)

- aztán pedig képek a buliról a koliban, amik megkerültek. Van pár kép a finn sráccal aki jön velünk húsvétkor haza, mivel ott tanul az unokatesója a BME-n. Onna lehet megismerni, hogy mivel állandóan síel, az arca csak ott van lebarnulva ahol nincs rajta síszemüveg. Az inges fekete, rövid hajú srác pedig, aki olyan mintha 40 éves lenne (valójában 21) az Viktor.

Egykét videót is felrakok majd ha marad idő, a síelésről :)

Jó mulatást

A bejegyzés trackback címe:

https://vaduz.blog.hu/api/trackback/id/tr141014939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása